OVER MIJ

Fantaseren – creëren – ontwerpen

Tijdens onze eerste ontmoeting begint het ontwerpproces in feite al. Jij vertelt mij je wensen en ik sla aan het fantaseren over hoe die droom van jou eruit kan zien. Het liefst verras ik je met mijn ontwerp.

Wat kun je van mij verwachten? Betrokkenheid en een uniek ontwerp, helemaal toegespitst op jouw situatie en wensen. Ik laat je ruimte, routing, lichtinval en zichtlijnen ervaren. En ik adviseer je over kleur- en materiaalgebruik. Wat maakt jouw bouwlocatie uniek? Welke – wellicht verborgen – kwaliteiten heeft deze plek? Ik ben pas tevreden als jij blij bent met het ontwerp en positief terugkijkt op onze samenwerking.

Woonwensen vormgeven

Samen met verschillende aannemers, constructeurs, interieurbouwers en gemeenten heb ik inmiddels veel woonwensen vormgegeven en in vervulling laten gaan. Van woningen, interieurs en meubels tot kleinschalige stedenbouwkundige studies en herontwikkelingen. Elke opdracht heeft zijn eigen verhaal. Dat maakt mijn werk zo inspirerend, elke dag weer.

Studie- en werkervaring

Ontwerpen doe ik al sinds de basisschool, architect worden was mijn droom. Een droom, die ik inmiddels leef. Voordat ik in 2009 mijn eigen architectenbureau oprichtte, werkte ik bij verschillende architectenbureaus en voltooide ik studies op het gebied van bouwkunde en architectuur. En in mijn vrije tijd? Houd ik van reizen en steden bezoeken. Vooral moderne gebouwen in een oud-stedelijke omgeving intrigeren me.

Meer weten? Neem vooral contact op. Welke woonfantasie wil jij werkelijkheid laten worden?

Freek Mosterman

Architect

DIENSTEN

CONTACT

Postadres:
Van Tuyllstraat 38
3829 AD Hooglanderveen

Bezoekadres:
Ruimtesonde 9
3824 MZ AMERSFOORT

M 06 52420490
E info@freekmosterman.nl