WONINGEN

Originele woonoplossingen, daar sta ik voor.

Waar wil jij wonen? Wat is je budget? Hoe moet jouw droomhuis eruitzien? Ik zoek creatieve oplossingen voor jouw wensen en staan je bij – van ontwerp tot uitvoering.

Eerst een kavel

Ga je een kavel kopen? Met een kavelonderzoek help ik je een goede keuze te maken. Zodat je vooraf weet of jouw moderne of juist landelijke woning wel mogelijk is op deze plek. Tijdens het kavelonderzoek kijk ik naar het kavelpaspoort. Daarin staan alle eisen die de kavelverkoper stelt aan zaken als bouwstijl, maximaal volume, plaatsing van het hoofdgebouw, hoogte van de goot/dakrand/nok, kleur- en materiaalgebruik.

Gaat het om een kavel waar al een pand op staat? Als je voor het bouwen van je nieuwe woning het bestaande gebouw wilt slopen, check dan eerst of je het bestemmingsplan van je kavel moet laten aanpassen. Heb je geen zin in deze rompslomp? Ik neem je dit geregel graag uit handen.

Dan het ontwerp

Sommige mensen hebben een globaal idee hoe hun favoriete huis eruit moet zien, bij anderen staat hun droomhuis als het ware al op het netvlies gebrand. Hoe zit dat bij jou? Wat maakt jouw nieuwe huis tot een droomhuis? Met jouw input ga ik vervolgens aan de slag.

In het ontwerp visualiseer ik jouw woondroom. Houd je van traditioneel, houtskelet? Of meer van staal of beton? Wil je energieneutraal of ecologisch bouwen? In schetsen en 3D-impressies verwerk ik al je wensen, zodat je een helder beeld krijgt van het eindresultaat.

Is het ontwerp helemaal naar je zin? Dan werk ik het uit tot een vergunningstekening en een werktekening. Daarbij houd ik rekening met alle regelgeving. Ook laat ik de bijbehorende rapportages en berekeningen maken, zoals EPC- en bouwbesluitberekening, constructieberekening, indien nodig een asbestinventarisatierapport, bodemonderzoek, ruimtelijke onderbouwing, flora- en fauna onderzoek en akoestisch onderzoek.

En tot slot de uitvoering

Uiteindelijk wil je zo snel mogelijk in je droomhuis wonen. Ook bij de uitvoering van de bouw ondersteun ik je graag. Ik onderhoud tijdens het hele proces contact met gemeenten, aannemers en interieurbouwers. Samen vormen we een team waarbij ik het aanspreekpunt ben.

Wil jij een huis dat helemaal bij jou past? Neem contact op.

ANDERE DIENSTEN

CONTACT

Postadres:
Van Tuyllstraat 38
3829 AD Hooglanderveen

Bezoekadres:
Ruimtesonde 9
3824 MZ AMERSFOORT

M 06 52420490
E info@freekmosterman.nl