Waarom Architectenburo Mosterman?

Creatieve oplossingen voor elk budget.
Luistert goed en denkt mee. Is pas tevreden als u het bent.
Denkt na over elke lijn en elk detail.
Ontwerpt, begeleidt en levert op.
Beschikt over een uitstekend netwerk en onderhoudt goede contacten met adviseurs, constructeurs, aannemers en overheden.
Is volledig op de hoogte van regelgeving en voorschriften. Zoals het bouwbesluit, burgerlijk wetboek en plaatselijke verordeningen.
Garandeert een persoonlijke benadering met optimaal resultaat.
Zorgt voor slimme besparingen of kortingen op waarmee u uw investering vaak al snel hebt terugverdiend.

Aanbevelingen

Peter Paul A.F. van Bennekom

Freek is op succesvolle wijze onze begeleider geweest bij de conversie van een oude garage van een jaren 30 huis naar een prachtige extra leefruimte met exceptioneel unieke interieurbouw. Vanaf het eerste overleg, de eerste schetsen tot de puntjes op de i bij de oplevering bleef hij in control. Zowel opdrachtgevers als bouwpartners hebben in het proces aanpassingen, nieuwe gezichtspunten en veranderingen in kunnen brengen, waardoor het eindproduct de signatuur mag dragen van al die partijen. Wij zijn trots op de samenwerking in dit project.

30 september 2015, Peter Paul A.F. van Bennekom was een klant van Freek Mosterman

Annet van Leenders

To Whom It May Concern:
Freek Mosterman has served as our personal architect for the past months during which time he designed and oversaw new construction at and reconstruction of our home. He is very thorough and works and thinks along with the client very well. He takes care of many little details, sometimes even beyond his realm of responsibility, which has taken a big burden off our shoulders. I would definitely call him a flexible and hands-on professional.
I therefore can strongly recommend Freek.

11 februari 2015, Annet van Leenders was een klant van Freek Mosterman

H.J. Boddeüs

Wij wilden onze keuken uitbouwen, hadden wel wat plannen, maar toch wilden we graag een architect laten meekijken.
Daarbij heeft Freek ons goed geholpen, door in het voorontwerp een aantal varianten te laten zien.
Vervolgens werd het gekozen ontwerp in het detailontwerp gedetailleerd uitgewerkt in tekeningen voor de bouwaanvraag, die direct werd goedgekeurd.
Met de ontwerptekening konden de aannemers direct aan het rekenen.
De gekozen aannemer Beitler is nu aan het bouwen, dus over enkele maanden staat er weer een mooi project waaraan Freek heeft gewerkt.
Ik kan Freek aanbevelen: hij is goed in z’n vak en denkt goed mee met de gebruikers. En hij is plezierig in de omgang, ook niet onbelangrijk in dit werk.

12 september 2014, H.J. Boddeüs was een klant van Freek Mosterman

Martine Bozatzis – de Zwaan

Freek heeft voor ons de het ontwerp van onze dakopbouw gemaakt en het vergunningstraject uit handen genomen. Hij is creatief in het ontwerpproces en staat voor zijn ontwerp. Waar in ons geval de welstandcommissie andere ideeën had, heeft Freek gevochten voor onze wens. Naast kundig is hij ook een prettig mens om mee samen te werken.

16 januari 2013, Martine Bozatzis – de Zwaan was een klant van Freek Mosterman

Robert van Hattum

Na een aanbeveling van onze aannemer hebben we Freek gevraagd om de verbouwplannen die wij hadden voor onze woning op tekening uit te werken om daarmee een vergunning te verkrijgen van de Gemeente.
Freek heeft alle benodigde stukken uitgewerkt die nodig waren voor de vergunning en deze daarna voor ons aangevraagd. Mede door vakkundig advies van hem en de prima kwaliteit van de benodigde stukken is de vergunning er in 1 x door gekomen.

Dankbare groet aan Freek,

Renate Kroes en Rob van Hattum

16 augustus 2012, Robert van Hattum was een klant van Freek Mosterman

Remco Bos

Freek has done excellent work for the extension of our home. He had creative ideas.
He has also helped to improve a drawing which I had made for a custom cabinet.
Besides that he selected in both cases a contractor.

24 mei 2012, Remco Bos was een klant van Freek Mosterman

Willem van Burgsteden

Architectenburo Mosterman . De aannemer was blij verrast over de gedetailleerdheid en volledigheid van de tekeningen waardoor het bouwproces vlot door kon lopen. Dit alles voor prima prijs gezien de kwaliteit en in een zeer prettige samenwerking.

10 oktober 2011, Willem van Burgsteden was een klant van Freek Mosterman

Richard Vietje

Freek is a passionate and creative architect who listens well to the customer and made for us 2 beautiful designs (design for renovating house interior and design for electrical cupboard).
If you are looking for a architect who is capable of visualising the design you have in mind, then Freek is the person to talk to.

5 september 2011, Richard Vietje was een klant van Freek Mosterman

Sjoerd Dijkstra

Freek heeft voor ons het ontwerp en begeleiding gedaan voor het onderkelderen van onze tuin en het realiseren van een aanbouw. Wij hebben Freek leren kennen als een kundig en creatieve architect die meedenkt en oog heeft voor detail maar bovenal onze wensen kon vertalen in passende oplossingen. We zijn dusdanig tevreden over Freek dat hij momenteel voor ons meubelen (kasten) ontwerpt om ons interieur te vervolmaken.

18 augustus 2011, Sjoerd Dijkstra was een klant van Freek Mosterman

Jelderik Schutz

Freek Mosterman heeft voor ons een tweetal tuinontwerpen gemaakt, waar wij zeer tevreden over zijn. Freek heeft uitstekend geluisterd naar onze wensen en onze eigen percepties over de mogelijkheden met onze tuin. Op basis hiervan heeft hij zijn creatieve brein de vrije loop gelaten met twee prachtige ontwerpen als resultaat. Freek was daarbij tevens zeer flexibel in zijn contactmomenten en heeft op ons verzoek ook zeer snel gehandeld. We kunnen Freek dan ook van harte aanbevelen voor eenieder die een creatieve, betrouwbare, professionele architect zoeken. Daarbij is Freek ook gewoon een leuke vent, wat de samenwerking al snel prettig maakt.

27 mei 2011, Jelderik Schutz was een klant van Freek Mosterman

Leonard H. de Roos

Freek heeft voor ons en 6 van onze buurtgenoten een dakopbouw ontworpen, een groot deel van de selectie van de aannemer vorm gegeven en de begeleiding van de bouw gedaan. Freek kenmerkte zich door zijn open houding tav. onze wensen, flexibiliteit waar het ging om besprekingen (vaak ’s avonds) en een hele goede prijs/kwaliteit verhouding. Kenmerkend voor zijn manier van werken waren m.n. zijn goede humeur, kennis van zaken en geduld om alle (specifieke) wensen van alle bewoners te vertalen naar een dakopbouw waar iedereen blij mee is.

27 april 2011, Leonard H. de Roos was een klant van Freek Mosterman

 

Professional

Bij alle werkzaamheden van Architectenburo Mosterman voor professionele opdrachtgevers gelden de volgende regelingen:

 

Particulieren

Bij alle werkzaamheden van Architectenburo Mosterman voor particuliere opdrachtgevers gelden de volgende regelingen: